pl

Dokonanie dostawy i zapłata AFD Market

Dostawa towarów odbywa się w następujące sposóby:

• Przedsiębiorstwa transportowe (Novaya Poshta, Autolux, Delivery i inne)
  • Służby taxi
  • Samochody ciężarowe taksówki
  • Prywatne usługi kurierskie
  • Odbiór osobisty

Uwaga!
1) W naszym sklepie obowiązuje minimalna kwota zamówienia 300UAH. zamówienia mniejsze niż 300UAH nie są przetwarzane i są usuwane.

2) Zamówienia na kwotę 3500 UAH i więcej dostarczane są bezpłatnie przez firmę "Novaya Poshta" lub inne firmy transportowe, pod warunkiem, że waga zamówienia nie jest większa niż 30 kg.
3) Bezpłatna dostawa dużych zamówień hurtowych, których waga jest wyższa niż 30 kg, negocjowana indywidualnie w każdym przypadku.
4) Również domyślnie, "Nowa poczta" jest wskazywana jako najbardziej popularna metoda dostawy przez firmy transportowe. Jeśli Państwo chcę skorzystać z usług innej firmy wysyłkowej, określ to w komentarzu do zamówienia lub telefonicznie.

5) Pozycje, które nie są dostępne (zarówno u nas, jak i u naszych partnerów)   są dostarczane wyłącznie na podstawie zamówienia  z przedpłatą. Minimalna kwota przedpłaty wynosi 20%. Czas dostawy odczynników w ramach zamówienia od 14 do 60 dni.

Płatność

• Gotówka
  • Płatność przy odbiorze
  • Płatność według rekwizytów
  • Płatność na kartę
  • Za pomocą systemów płatności i znaków pieniędzy elektronicznych

Płatność w afd-market.com.ua jest pobierana za towary i usługi dostarczane przez stronę. Mianowicie do dostarczania i wysyłania odczynników chemicznych, rozpuszczalników, pojemników, środków ochrony osobistej, a także produktów pokrewnych (takich jak lakmus, papier filtracyjny itp.). Państwo może zapłacić za towar w dowolny, dogodny dla Ciebie sposób, jeśli jest on podany na stronie. Niektóre pozycje importowe uważa się przede wszystkim za wyrażone w dolarach amerykańskich, tzn. są one przeliczane z dolarów na hrywny, a nie z hrywien na dolary.